Agrarisch loonbedrijf

Agrarisch loonbedrijf voor de sierteelt en groenteteelt

Jarini Dienstverlening bestaat als agrarisch loonbedrijf sinds 1981

In 1981 is Jarini als loonbedrijf opgericht. De werkzaamheden die door de medewerkers van agrarisch loonbedrijf Jarini werden verricht waren:

Ambitie dé allround dienstverlener voor sierteelt en groenteteelt

Omdat Jarini de ambitie heeft om dé allround dienstverlener voor de groenteteelt en sierteelt te zijn, hebben we in 2014 besloten om ons beter te profileren als totaaloplosser. Dit betekent, dat wij een stukje terug gaan naar de werkzaamheden die wij als agrarisch loonbedrijf deden en ons weer nadrukkelijker beschikbaar stellen voor vrijwel alle andere werkzaamheden in de sierteelt en groenteteelt. Tevens bieden wij aanvullende werkzaamheden aan. Zo kunt u nu ook uw bakken, trays of kisten bij ons laten spoelen en kunt u een steeds grotere verscheidenheid aan machines, transportbanden en benodigdheden huren. En om onze dienstverlening beter naar buiten te brengen hebben we onze naam veranderd van Jarini oppotbedrijf in Jarini Dienstverlening.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van ons agrarisch loonbedrijf belt u telefoon 0174 – 516668 of stuurt u een e-mail naar contact

Jarini Dienstverlening ook voor het laten spoelen van uw bakken, trays of kisten; het huren van diverse machines, transportbanden, benodigdheden, heftrucks en betaalbaar transport.