OVER JARINI DIENSTVERLENING

Jarini is in 1981 opgericht en is groot geworden met het machinaal oppotten van potplanten met potmaten van 6ES t/m 32ES en het vullen van alle voorkomende potten, setjes en trays. Inmiddels hebben wij 12 complete oppotploegen aan het werk. Dankzij onze jarenlange ervaring in de tuinbouwsector hebben wij al voor veel bedrijven in Nederland mogen werken. Wij werken op zeer regelmatige basis voor een groot aantal vaste opdrachtgevers, dit zijn voornamelijk plantenkwekers en boomkwekers uit de regio Westland en Boskoop, maar we hebben ook een aantal vaste klanten uit andere delen van het land die we altijd graag van dienst zijn.

ONZE HISTORIE

1981 . OPGERICHT ALS AGRARISCH LOONBEDRIJF

Jarini is opgericht in 1981 en was in eerste instantie een agrarisch loonbedrijf dat zich bezighield met o.a. werkzaamheden in de sla, tomaten en chrysanten teelt.

1987 . GESTART MET MACHINAAL OPPOTTEN

Vanaf 1987 is Jarini zich met veel succes gaan bezighouden met het machinaal oppotten van kamerplanten en perkgoed. Inmiddels beschikt Jarini over 9 complete oppotploegen die gespecialiseerd zijn in het machinaal oppotten van alle voorkomende potplanten in de maten 7ES t/m 30ES en het vullen van alle voorkomende potten, setjes en trays.

2014. STUKJE TERUG NAAR DE BASIS

In 2014 hebben wij besloten om weer een stukje terug te gaan naar de basis en ons ook beschikbaar te stellen voor alle overige werkzaamheden in de sierteelt en groenteteelt. Daarnaast kunt u bij Jarini Dienstverlening een nog grotere verscheidenheid aan machines huren, transportbanden en diverse benodigdheden.