Barkstrooier

Barkstrooier voor korte of langere periode op locatie huren

Een barkstrooier is arbeidsbesparend en levert een mooier product

De werkzaamheden die de mensen van Jarini Dienstverlening uit Honselersdijk voor u uit handen kunnen nemen gaan veel verder dan het gemiddelde oppotbedrijf. In de afgelopen 40 jaar zijn wij van agrarisch loonbedrijf voor de sla, tomaten en chrysantenteelt uitgegroeid tot dé allround dienstverlener voor de sierteelt en groenteteelt. Zo zijn wij al tientallen jaren gespecialiseerd in het machinaal oppotten van (fruit)bomen, kamerplanten en perkgoed en beschikken wij over 12 ervaren en complete oppotploegen. Deze ploegen kunt u voor korte of langere tijd flexibel inhuren. Ook beschikken wij over een aantal teams die zich bezighouden met het wijder zetten en rapen van potplanten. Dankzij ons moderne en geavanceerd machinepark kunt u ons ook inschakelen voor arbeid- en kostenbesparende machines, zoals een afdeklaagstrooier in de spreektaal ook wel barkstrooier genoemd.

Een afdeklaagstrooier voorziet potten van bark, Mulch of CanTop

Jarini Dienstverlening beschikt over meerdere barkstrooiers. Met een barkstrooier kunnen wij al uw potten tot een potmaat van 32 centimeter voorzien van Bark, CanTop of andere afdeklagen. De barkstrooier kunnen we aansluiten achter een oppotmachine. U bepaalt tot hoeveel mm de pot onder de potrand gevuld wordt met grond. Daarna gaat de pot door de strooier, waar de afdeklaag wordt aangebracht. De juiste hoeveelheid wordt bepaald doormiddel van aftrillen of afschrapen. Wenst u een afdeklaag waarbij ook water moet worden toegediend? Dan is dat mogelijk. Onze barkstrooier kan worden uitgebreid met een sproeisysteem met waterbak.

Voordelen aanbrengen afdeklaag door barkstrooier:

Ook een barkstrooier kunt u als boomkweker bij ons huren voor korte of langere periode. Indien gewenst bezorgen wij de barkstrooier en toebehoren op locatie en stellen wij het apparaat voor u af. U kunt er ook voor kiezen om 1 of meerdere personen bij ons in te huren, die gespecialiseerd zijn in het werken met een oppotmachine en barkstrooier.

Voor meer informatie over de voordelen belt u 0174 – 516668 of stuurt u een e-mail naar contact

Jarini Dienstverlening ook voor het laten spoelen van uw bakken, trays of kisten; het huren van diverse machines, transportbanden, benodigdheden, heftrucks en betaalbaar transport.