Loonbedrijf

Loonbedrijf voor de sierteelt en groenteteelt

Het loonbedrijf voor gespecialiseerde arbeidskrachten en machines

Jarini Dienstverlening is in 1981 als loonbedrijf voor de sla, tomaten en chrysantenteelt van start gegaan. Ondanks het feit, dat vooral de machinaal oppot activiteiten van ons loonbedrijf al na enkele jaren voor een spectaculaire groei zorgden, zijn wij de activiteiten van ons bedrijf verder blijven ontwikkelen en optimaliseren. Dit heeft er voor gezorgd, dat onze medewerkers beschikken over een hoge mate van vakbekwaamheid en zelfs met grote regelmaat worden ingehuurd door andere loonbedrijven.

Ons bedrijf beschikt over gespecialiseerde arbeidskrachten

Jarini Dienstverlening is voor een deel een loonbedrijf. Onze gespecialiseerde medewerkers worden ingehuurd voor het verrichten van gespecialiseerd werk. Omdat veel opdrachtgevers niet beschikken over de benodigde gespecialiseerde machines worden ook de machines bij ons ingehuurd. Het innovatieve loonbedrijf van Jarini Dienstverlening beschikt over een modern en geavanceerd machinepark. Speciaal machines, die u bij Jarini Dienstverlening met of zonder gespecialiseerde werknemer kunt huren zijn:

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het inhuren van een gespecialiseerde medewerker inclusief een gespecialiseerde machine? Neem dan contact op met het loonbedrijf voor de sierteelt en groenteteelt van Jarini Dienstverlening. Voor meer informatie en tarieven belt u telefoon 0174 – 516668 of stuurt u een e-mail naar contact

Jarini Dienstverlening ook voor het laten spoelen van uw bakken, trays of kisten; het huren van diverse machines, transportbanden, benodigdheden, heftrucks en betaalbaar transport.