Oppotbedrijf

Oppotbedrijf Jarini Dienstverlening bestaat sinds 1981

U kunt 12 ervaren en complete oppotploegen bij ons oppotbedrijf inhuren

oppotbedrijf

Jarini Dienstverlening is in 1981 opgericht als agrarisch loonbedrijf. Al snel was de kernactiviteit van Jarini het oppotten van potplanten met potmaten van 6ES t/m 32ES en het vullen van alle voorkomende potten, setjes en trays. Om deze reden is de bedrijfsnaam binnen enkele jaren na de oprichting veranderd in Jarini oppotbedrijf. Gedurende de tientallen jaren die volgden is Jarini, dankzij haar medewerkers en innovaties, uitgegroeid tot het grootste allround oppotbedrijf van Nederland. Inmiddels beschikt ons bedrijf over 12 ervaren en complete oppotploegen en potten we machinaal alle potmaten tot 32ES op.

Samenstelling oppotploeg Jarini oppotbedrijf

Elke ploeg van ons bedrijf wordt aangestuurd door een teamleider, die beschikt over BHV, VCA en een heftruckcertificaat. Een oppotploeg van Jarini Dienstverlening is standaard uitgerust met de navolgende machines en gereedschappen:

Omdat steeds meer klanten van Jarini oppotbedrijf vanwege de positieve ervaringen ook andere diensten wilden afnemen, bieden wij veel meer diensten aan dan alleen machinaal oppotten. Om deze reden hebben we de naam van Jarini oppotbedrijf begin 2015 veranderd in Jarini Dienstverlening. Zo beschikken wij over een aantal teams die zich bezighouden met het wijder zetten en rapen van potplanten. Kunt u bij ons terecht voor het wassen en ontsmetten van uw fust. En kunt u bij Jarini Dienstverlening tijdelijk kosten- en arbeidsbesparende machines met of zonder gespecialiseerd personeel inhuren. Kortom Jarini Dienstverlening is uitgegroeid tot dé allround dienstverlener voor de sierteelt.

Bent u op zoek naar een allround oppotbedrijf? Neem dan contact op met dé allround dienstverlener voor de sierteelt Jarini Dienstverlening. Voor meer informatie over ons allround oppotbedrijf belt u telefoon 0174 – 516668 of stuurt u een e-mail naar contact

Jarini Dienstverlening ook voor het laten spoelen van uw bakken, trays of kisten; het huren van diverse machines, transportbanden, benodigdheden, heftrucks en betaalbaar transport.