Oppotmachine

Jarini Dienstverlening B.V.
Nieuweweg 9D
2675 BC Honselersdijk

BTW nummer: NL.854519373.B01
KvK nummer: 61858021
Algemene voorwaarden
Privacy voorwaarden

oppotmachine
h

Voor het huren oppotmachine belt u Jarini Dienstverlening

Of kiest u voor een van de flexibele maatwerk oplossingen

Een belangrijke kernactiviteit van Jarini Dienstverlening is het machinaal oppotten. Als dé allround dienstverlener voor de sierteelt en groente teelt beschikken wij over een tiental oppotmachines. Indien gewenst kunt u bij Jarini Dienstverlening voor korte of langere tijd een oppotmachine met of zonder gekwalificeerd personeel huren. Indien gewenst komen wij de oppotmachine bezorgen en stellen wij de oppotmachine geheel voor u af en kunt u bij storingen en calamiteiten altijd een beroep doen op een van onze onderhoudsmonteurs.

Op het gebied van machinaal oppotten heeft Jarini Dienstverlening voor u een groot aantal flexibele arbeid- en kostenbesparende mogelijkheden beschikbaar te weten:

  • In plaats van een oppotmachine, met of zonder personeel, te huren kunnen wij voor u in onze bedrijfshal alle voorkomende potmaten voor u machinaal oppotten. Als kweker regelt u de stek, grond en de potten. Wij verzorgen het oppotten en zetten de potten in trays die wij in overleg bij u afleveren op Deense karren of pallets
  • Als kweker regelt u de stek, grond en de potten. Onze ervaren medewerkers komen met een oppotmachine, transportbanden, heftruck, compressor en alle toebehoren voor de betreffende potmaat naar de door u gewenste locatie toe en doen de rest
  • Heeft u zelf een oppotmachine staan, maar hier (tijdelijk) niet het juiste personeel voor beschikbaar? Dan kunt u ook alleen arbeidskrachten bij Jarini Dienstverlening inhuren, die vervolgens met uw machine het betreffende werk kunnen verrichten

Jarini Dienstverlening beschikt over 9 complete oppotploegen, die al jaren gespecialiseerd zijn in het machinaal oppotten. Dankzij hun hoge mate van vakbekwaamheid werken zij snel en leveren goed werk af. Hierdoor kunnen wij voor een verrassend scherpe stuksprijs werken.

Een oppotmachine is een machine voor het automatisch vullen van potten met substraat. Ze wordt gebruikt voor pot- of containerplanten. Jarini Dienstverlening is continue op zoek naar machines. Wanneer u een oppotmachine te koop heeft staan kunt u ons altijd benaderen om deze van u over te nemen.

Voor meer informatie belt u telefoon 0174 – 516668 of stuurt u een e-mail naar contact

Jarini Dienstverlening ook voor het laten spoelen van uw bakken, trays of kisten; het huren van diverse machines, transportbanden, benodigdheden, heftrucks en betaalbaar transport.

Bedrijfsgegevens

Jarini Dienstverlening B.V.
Nieuweweg 9D
2675 BC Honselersdijk

BTW nummer: NL.854519373.B01
KvK nummer: 61858021
Algemene voorwaarden
Privacy voorwaarden