Potplanten

Potplanten specialist voor alle werkzaamheden

Oppotten, overpotten, wijder zetten, rapen en aflever klaar maken

planten oppotten

Jarini Dienstverlening is in 1981 in De Lier opgericht. Sindsdien hebben wij als kernactiviteit het machinaal oppotten van potplanten. Dankzij innovaties hebben wij ons de afgelopen tientallen jaren verder kunnen ontwikkelen tot de grootste allround dienstverlener op het gebied van potplanten. Zo is Jarini oppotbedrijf met 12 complete oppotploegen uitgegroeid tot het grootste oppotbedrijf van Nederland. Vandaag de dag biedt Jarini Dienstverlening aan iedereen die zich bezighoudt met het kweken van potplanten voor elke fase een flexibele en efficiënte oplossing. Of het nu gaat om het oppotten of overpotten van uw potplanten, het wijder zetten van uw potplanten of het aflever klaar maken van uw potplanten. Bij ons bent u voor het uitvoeren van deze werkzaamheden aan het juiste adres.

Aantrekkelijke tarieven voor werkzaamheden potplanten

Jarini Dienstverlening beschikt als dé grootste allround dienstverlener voor onder andere potplanten over een modern en geavanceerd machinepark. Als opdrachtgever profiteert u van de schaalvoordelen die wij hiermee weten te realiseren. Zo beschikken wij over vrijwel alle maten pothouders, afzetvorken, uitzetrieken en twinspacers. Ook hebben wij een Prins Boxer heftruck en een elektrische heftruck waarop een verstelbare vaste vork gezet kan worden om potplanten van verschillende maten te verrijden. Met de Prins Boxer heftruck kunnen wij eventueel ook over de meeste buitenvelden heen rijden. Moeten uw potplanten bestickerd of gelabeld worden voor aflevering? Ook dit is voor ons als allround dienstverlener geen probleem. Met onze stickerdispenser kunnen wij uw potten snel en voordelig voorzien van een sticker met barcode.

Alle werkzaamheden in de potplanten kunnen wij zowel op stuksbasis als op urenbasis uitvoeren voor u. Eventueel zijn ook alle materialen voor scherpe tarieven bij ons te huur.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over potplanten belt u 0174 – 516668 of stuurt u een e-mail naar contact

Jarini Dienstverlening ook voor het laten spoelen van uw bakken, trays of kisten; het huren van diverse machines, transportbanden, benodigdheden, heftrucks en betaalbaar transport.