Spoelmachine

Spoelmachine voor het ontsmetten van al uw fust

Oppotten, overpotten, wijder zetten, rapen en aflever klaar maken

Op verzoek van een groot aantal klanten heeft Jarini Dienstverlening haar moderne machinepark verder uitgebreid met een geavanceerde spoelmachine. Voortaan kunt u, dankzij deze geavanceerde spoelmachine, bij Jarini Dienstverlening terecht voor het wassen en ontsmetten van al uw fust. Onze geavanceerde spoelmachine stelt ons in staat vrijwel alle voorkomende maten potten, kratten, kisten en trays te spoelen en ontsmetten. Zo wassen en ontsmetten wij alle trays met water van 90 graden in combinatie met stoom. Ook is het mogelijk om uw trays extra te wassen met een ontsmettingsmiddel naar keuze. Dit geldt ook voor kisten, substraatbakken en ander fust. Omdat Jarini Dienstverlening gekozen heeft voor een geavanceerde mobiele spoelmachine kunnen wij aan klanten twee opties aanbieden te weten:

Geeft u er de voorkeur aan om het spoelen en ontsmetten in de bedrijfshal van Jarini Dienstverlening te laten plaatsvinden, dan komen wij als extra service uw fust ophalen en na het wassen en ontsmetten terugbrengen.

Keuze ontsmettingsmiddel voor spoelmachine in overleg

In onze geavanceerde machine kunnen verschillende ontsmettingsmiddelen worden gebruikt. Daarom wordt in overleg met de klant bepaald welk ontsmettingsmiddel er voor het wassen en reinigen in onze spoelmachine gebruikt gaat worden. Als opdrachtgever kunt u onder meer kiezen uit: Hyperox, Jet 5, Natrium chloride, Hydro care en Multides. Net als bij onze andere diensten gaan wij bij Jarini Dienstverlening ook voor het wassen en ontsmetten voor de hoogste kwaliteit. Daarom laten wij het fust, dat gewassen en ontsmet is met onze spoelmachine aselect bij een laboratorium testen. De uitslagen van de rapporten liggen ter inzage en stellen wij ter beschikking.

Voor meer informatie over wassen en ontsmetten belt u telefoon 0174 – 516668 of stuurt u een e-mail naar contact

Jarini Dienstverlening ook voor het laten spoelen van uw bakken, trays of kisten; het huren van diverse machines, transportbanden, benodigdheden, heftrucks en betaalbaar transport.